Flyve og køreoplevelser

Adrenalin er et vanedannende hormon, mangler du noget af det i din hverdag? Eller måske bare en uforglemmelig herretur eller polterabend, så er du kommet til den rette side. Her kan du vælge mellem de bedste rated oplevelser og aktiviteter i hele Danmark. Lige fra at køre superbiler i på Sjælland i Roskilde til Djævleræs i Nordjylland.

Her kan du finde den perfekte oplevelse eller den perfekte oplevelsesgave. Mange af disse oplevelser er ikke billige, derfor kan man også købe et gave kort. Vi har dog forsøgt at finde de bedste priser og tilbud på oplevelserne.

Liste over de bedste flyve og og køreoplevelser

Djævleræs oplevelser i jylland

Djævleræs hos motorsport Nordjylland

De fleste kender noget ordet “djævleræs” fra programmet på Tv2 Zulu. Det er fordi de minder utroligt meget om hinanden. Jeg var i Aalborg sidste sommer med min familie, derfor valgte vi at give djævleræs et besøg. Det var den bedste oplevelse/aktivitet, som jeg har prøvet i Danmark.

Det var en vild oplevelse, og jeg vil klart anbefale den til andre, bl.a. hvis du søger en grænseoverskridende oplevelse til et firmaarrangement, teambuilding øvelse eller blot en uforglemmelig dag med venner og familie. Man kan hurtigt mærke, at man har med erfarne og professionelle, men at der stadig bliver vægt på, at den skal have fuld skrald! Alt udstyr får man tildelt på stedet, du skal blot møde op med gå på mod, så skal motorsport Nordjylland nok sørge for smilet. (Der forventes snart djævleræs på Sjælland)

Bedømmelse: 4,8 stjerner (24 anmeldelser)

📍Nordjylland

Pris: 1.199 kr.

Romantisk Helikoptertur i København, Århus, Odense og Aarlborg

Helikopterflyvning med HeliCompany (Lær at flyve din egen helikopter!)

Har du nogensinde drømt om at flyve en helikopter? Det havde jeg, så jeg prøvede at være pilot for 1 dag med Helicompany i Roskilde. Det var en uforglemmelig oplevelse, og slet ikke så svært som man ellers skulle tro, det var bestemt alle pengene værd – VILD OPLEVELSE. Nu kan jeg ikke vente med at få mit eget certifikat.

HeliCompany er Danmarks største helikopter firma. De tilbyder også utallige sjove og romantiske helikopterture i hele landet. Så hvis du ønsker en romantisk oplevelse for 2, eller en fed oplevelse med børnene og familien, så har vi fundet gode tilbud hos HeliCompany.

Bedømmelse: 4 – 4,7 stjerner (50+ anmeldelser)

📍Over 20+ steder i Danmark

 Pris: 499 (særpris lige nu) – 3.999 kr. 

luftballon tur På Sjælland, Jylland og Fyn

Ballontur og Ballonflyvning

Jeg var på en weekendtur til Silkeborg med min kæreste, vi valgte tage vores eget ballonflyvningsdiplom. Det var en romantisk oplevelse for 2, det varede ca. 4 timer, hvor vi ca. fløj i 1 time og 10 minutter. Yderligere var snacks og champagne mens vi fløj. Det var en once in a life time oplevelse, som vi sent vil glemme.

Det er den perfekte oplevelse for 2, det var romantisk, lærerigt og uforglemmeligt. Det er en dyr oplevelse, men jeg kan garantere, at det er alle pengene, tror aldrig jeg kommer til at glemme denne dag. Når man kigger ned på husene fra luften i en luftballon “wow” det er som et eventyr. (Husk varmt tøj) 

Bedømmelse: 4,9 stjerner (190+ anmeldelser)

📍Silkeborg og Roskilde

Pris:  2495 kr.

Kør en superbil (Ferrari, Lamborghini)

Har du altid haft en drøm om at køre de fedeste og hurtigste biler (540 hestekræfter, det slår som en hammer!)? Så har du fundet det rette sted. Min far har været ude og køre 4 omgange i Roskilde for 2 år siden, han snakker stadig om oplevelsen.

Hos P1 Apex, som både ligger på Sjælland, Jylland og i Sydsverige, kan du prøve kræfter med diverse superbiler. Instruktørerne er super professionelle og dygtige til at sætte dig ind i betjeningen af bilerne. Kom ud og ræs nogle uforglemmelige omgange med dine venner eller familie, det ville også være en oplagt mulighed for den fedeste herretur eller firmaarrangement. 

Bedømmelse: 4,1 stjerner ( 30+ anmeldelser)

📍Roskilde, Padborg, Silkeborg, København og Kageröd

Pris: 1.595 – 3.195 kr. 

Flyveture er den perfekte oplevelse for 2

Den perfekte date, er en romantisk oplevelse for 2. En date hvor man føler sig tilpas og sikker, men stadig hyggelig og en anelse grænseoverskridende. Disse parametre bliver alle opfyldt, hvis du vælger at tage kæresten eller daten med på en flyvetur. 

Her på siden har vi fundet de bedste luftballon ture og bedste helikopterture for 2. I kan komme tæt på hinanden, men også have en uforglemmelig og sjov tid sammen. Det skal dog siges, at det er også velegnet for en hyggelig familietur eller en fed oplevelse sammen med vennerne.

Andre Romantiske oplevelser for 2

Under “booking” kan du finde utallige romantiske oplevelser for to. Her på siden, har vi fremlagt vores anbefalet oplevelser og aktivitet og hvorfor vi mener, at det er pengene værd. Yderligere tilbyder vi massere fede oplevelser indenfor bl.a.

  • Teambuilding 
  • Polterabender
  • Herreture
  • Opleveler for børn
  • Firmaarrangementer
  • Familieture
  • Tøsehygge
  • Gratis opleveler
  • Julefrokost idéer

Er oplevelserne farlige?

Alle oplevelserne er potentielt farlige, men eftersom vi har prioriteret sikkerhed og tryghed højt, så vil det selvfølelig ikke være en bekymring, hvis du vælger at booke en af vores anbefalede oplevelser. Alle er super professionelle og vægter sikkerhed over alt andet. 

Oplevelser nær mig

Siden har opleveler over hele Danmark, derfor kan du nemt finde oplevelser på Sjælland, Fyn og Jylland. Vi gjort det nemt, at finde den perfekte oplevelse nær dig. 
Børne oplevelser og gode tilbud

Oplevelser for børn

Der findes også gode tilbud til børn og familien. Børnene ville da elske en tur i en helikopter, eller en dag på Go kart banen. Men hvis du leder efter opleveler eller aktiviteter for børnene, så tag et kig i menuen. Vi har utallige oplevelser til dine børn.

Den perfekte gave idé

En oplevelsesgave eller et gavekort til en oplevelse, er den perfekte gave idé. Det passer alle aldre og personer, om du er et barn på 10 år eller en voksen mand på 30, så elsker vi alle sammen en fantastisk dag.

Her kan du finde de perfekte tilbud på oplevelser, og få rabat på et gavekort til truestory, du skal blot gå til vores forside. 

Et godt tilbud

Her på siden, har vi forsøgt at finde de bedste tilbud til dig. Yderligere har vi bl.a. fundet rabat på både oplevelse og gavekort, så du kan finde den bedste oplevelse til den bedste pris.
 

Om vandsportogoplevelser.dk 

Vandsportogoplevelser.dk er en oplysningsguide med fokus på at hjælpe dig med at planlægge din perfekte oplevelse b.la. ud fra personlige erfaringer. Siden er startet af mig, Kevin Nielsen, så du mere overskueligt kan finde en oplevelser eller aktivitet der passer dig, din familie eller venner/kollegaer. Og  fordi jeg selv elsker en fed aktivitet eller oplevelse.

 

Kontaktoplysninger

Navn: Kevin Nielsen

Email: Kevinodk97@gmail.com

Telefon: 60513836