Floating

Slap helt af og giv din krop en pause

Det er altid fedt at lave noget, og bruge sin krop, om så det er surf, dyk eller fodbold. Det er samtidig også dejligt at slappe af efterfølgende, og give sin krop mulighed for at restituere. Du kan restituere på mange måder, om de så bare er at slappe af på sofaen, eller du vælger at bruge redskaber til det. Hvis du kunne tænke dig at prøve en lidt alternativ måde,  kunne floating helt sikkert være interresant. Du får en helt speciel oplevelse, hvor der udelukkende er fokus på at slappe af, og så samtidig har det en masse fordele, blandt andet at være godt for restitutionen.

Hvad er floating?

Floating er en behandling, der meget simpelt går ud på, at man befinder sig i en lukket tank, som er fyldt med saltvand. Beholderen er lavet til at lukke næsten alt lyd og lys ude, så du kan få en helt fantastisk oplevelse, uden nogen forstyrrelser. Samtidig har vandt den helt rette mængde salt, der gør at du flyder helt ubesværet.

Floating kan både bruges som en wellness behandling, hvor formålet bare er at slappe helt af. Det kan være rigtig rart efter en hård uge, med stress og jag, og sådan en behandling i sig selv, hvis også have fordele for din sundhed, i forhold til det mentale. Der er dog også mange andre fordele ved floating. Blandt andet kan det hjælpe på hudproblemer og er en effektiv måde at restituere på. Hvis du vil læse mere om fordelene, kan du gøre det på oplev-floating.dk

Behandlingen ligger samtidig i en prisklasse, hvor de fleste kan være med, når der er tale om wellness. Det er ikke i den helt billige ende, men er heller ikke dyrt. En floating koster omkring 500 kroner, og kan også tit købes i pakker, hvor du får andre behandlinger med.

 

Så om du har nogle problemer, du tror floating ville kunne hjælpe med, eller du bare trænger til ultimativ afslapning, kan du give det et skud. Det er helt sikkert en speciel oplevelse, som du ikke vil glemme.

Floating København