Ginsmagning

Gin er snart på forreste hylde igen i mange danske hjem. Vi er så småt begyndt at indse, at Gin ikke blot kan bruges til sammen med den bitre tonic vand. Hvis du tager på en eksklusiv ginsmagning, vil du lære hvordan man kan bruge gin på nye og spændende måder, derudover findes der utallige varianter af gins.

Vi har samlet en de bedste ginsmagninger i København, Århus, Aalborg og Odense, så du kan invitere din kæreste på en romantisk ginsmagning, der vil passe til jer. 

Bedste ginsmagning i Danmark

Ginsmagning i København

Ginsmagning København

Ønsker du en bedre forståelse og passion for gin og unikke smage, så kan en ginsmagning hos Copenhagen Distillery, hvor du vil blive præsenteret for 5 produkter og en velkomstdrink.

Personligt har jeg prøvet et cocktail kursus hos Copenhagen Distillery, det hele spillet første klasse, lækker bar, imødekommende personale og fantastisk atmosfære.  Så hvis du ønsker at alle dine sanser får en uforglemmelig oplevelse, og du forhåbentlig kan udvikle en ny interesse for gin og processen bag.

Bedømmelse: 4,7 stjerner (60+ anmeldelser)

📍Århus C og København

Pris: 399 kr. /person

Ginsmagning i Århus bedste ginsmagning i Danmark

Ginsmagning Århus

Med en ginsmagning i Århus hos Njord Gin, Danmarks eneste største og eneste distillery som kun producerer gin. får du en fantastisk gin oplevelse, på ca. 1,5 med smagninger af 5 forskellige eksklusive gins, af mennesker med en stor passion for ginens utallige muligheder. 

Jeg har ikke selv besøgt det gamle pumpehus i Århus, men ud fra deres fantastiske anmeldelser og udtagelser, så virker det som et besøg værd. Og med deres mange medaljer, så styrter mod målet som verdensbedste gin. 

Bedømmelse: 4,9 stjerner (100+ anmeldelser)

📍Århus

 Pris: 399 kr. /person

Gin i Aalborg, bedste gin i Jylland

Dit eget ginfad

Lav din egen gin i Midtjylland, Kolding. Hos din vært Trolden Distilleri, kan du lave dit eget 4 liters gin fad, du kan også vælge et 8 liters fad til 2.995, med en personlig etikette og tapning. 

Du finder ikke en oplevelse lignende i Danmark, udover at lave din personlige gin, så får du også smagninger, rundvisninger og alt den information du skal bruge.

Har desværre ikke besøgt Trolden Distilleri, men alle anmeldelser tyder på, at det er et besøg værd. Mange omtaler det som det bedste gin i Midtjylland. Du kan også prøve en helt normal ginsmagning hos dem.

Bedømmelse: 4,8 stjerner (100+ anmeldelser)

📍Kolding

Pris: 1.795 kr. /person

Ginsmagning Odense med Aafart Odense

Ginsmagning Odense

Som sidste gin oplevelse, vil jeg gerne præsentere dig for et Gin og Tonic cruise hos Odense Aafart.

Hos Odense Aafart, skal du blot sætte dig til rette på en bådens bænke, hvorefter du skal nyde den skønne natur med tre forskellige gin & tonics, introduktion til forskellige gins og spændende historier og gin og skoven.

Ud fra de mange gode anmeldelser, beskrives turen som en idyllisk, som er perfekt date eller oplevelse for 2. Denne ginsmagning er romantisk og velegner sig til en masse gode snakke og uforglemmelige tider.

Bedømmelse: 4,3 stjerner (400+ anmeldelser)

📍Odense

Pris: 295 kr. /person

Ginsmagning for 2

For dem som har en passion for gin, så er denne oplevelse et “must”! Dig og dine gæster vil smage og sammenligne en stor variation af diverse gins, yderligere vil alle dine sanser komme i brug til at finde den perfekte gin. Det er en romantisk ginsmagning, som egner sig perfekt til en date night eller en sammen med din eneste ene.

 

Lige meget hvilken ginsmagning du vælger, vil du blive præsenteret for en masse forskellige gins, med bl.a. frugt og krydderi nuancer og aromaer. 

Bedste gin

Den “bedste gin” findes ikke, men der findes den perfekte gin for dig! 3 ting du skal ligge vægt på, når du vælger din næste gin er. 
 
  • Der 4 forskellige gin typer. Forskellen er deres fremstillingsmåde, nogle gins er ikke destilleret, andre kan være destilleret mange gange. Yderligere kan de påvirke ginen hvornår botanicals bliver tilsat.
  • Hvad er botanicals? Botanicals er de smagsnoter som du tilsætter ginen. Det kan være nærmest være alt, lige fra brombær og enebær til oliven. Derfor skal du selvfølgelig vælge den smagskombination du foretrækker.
  • Det vigtigste efter min mening er en god tonic. Se videoen nedenfor, hvis du ønsker at lave din egen tonic.

 

Bedste drinks med gin

Den perfekte date, er en romantisk oplevelse for 2. En oplevelse hvor man oplever noget nyt og spændende, men stadig hyggeligt og en anelse grænseoverskridende. Disse parametre bliver alle opfyldt, hvis du vælger at tage kæresten eller daten med til en eksklusiv vinsmagning i hygge omgivelser med lækker mad.

Siden har fundet de bedste vinsmagninger i København, Odense, Århus og Aalborg, så du nemt kan finde den perfekte oplevelse nær dig. Personligt synes jeg, at en vinsmagning er den perfekte icebreaker, men også en god anledning til at forsætte aftenen. 

Hvad koster en Ginsmagning

Prisen på en vinsmagning i Danmark ligger normalt mellem 200 – 500 kr. Det afhænger selvfølgelig af udbyderen, nogle udbydere servere eksempelvis ost eller tapas, hvilket selvfølgelig have en indflydelse på prisen. Man får typisk lov til at smage 6 – 9 forskellige vine, bl.a. rød, hvid og søde vine fra forskellige distrikter. Vinsmagninger er kun for personer over 18 år, da det er tilladt for udbyderen at servere til unge under 18 år.

 

Hvad er en ginsmagning?

En ginsmagning kan som regel foregår på 2 forskellige måder. Ginsmagningen kan være hvor du smager på den rene form for gin, så man kan finde sin ynglings gin, samt hvilke nuancer og aromaer du bedste kan lide. Ellers kan det være med gin cocktails, hvor du lærer at mikse diverse gins til fantastiske drinks. Lige meget hvad er det en hyggelig oplevelse, hvor du vil lærer en masse nye gins og hvad de kan.
 

De bedste ginglas

Har du også problemer med at finde de bedste glas til dine drinks? Når du skal finde de bedste ginglas, så er der 2 vigtige kriterier. Først og fremmest er det vigtigt, at der er massere plads i glasset fordi, der skal ære plads til massere af is, det er vigtigt at holde drinken kold. Der skal være plads til at fordele din gin drink, så du kan få forholdet helt perfekt, og så skal der selvfølgelig være plads til garnish.  
 
Udseendet på dine glas er selvfølgelig subjektivt, men du vil selvfølgelig drikke dine driks med stil. Se mere her hvis du mangler inspiration til de flotteste ginglas.x

Hvordan laver man den perfekte Gin og Tonic

Gin og tonic er en klassiker på drinkskortet. Derfor vil det være en fejl ikke have gin i dit barskab – se denne video og find ud af hvordan du selv kan lave din egen tonic, en god tonic er nemlig essentielt for en fantastisk G&T.

Ginsmagning hjemme

Hvis du ønsker en eksklusiv ginsmagning i hjemmet, så du besøge læs mere her. Two-Socks tilbyder en fremragende ginsmagning i din egen stue. Det vil passe perfekt til en hyggelig tøseaften eller herreaften.
 

Om vandsportogoplevelser.dk 

Vandsportogoplevelser.dk er en oplysningsguide med fokus på at hjælpe dig med at planlægge din perfekte oplevelse b.la. ud fra personlige erfaringer. Siden er startet af mig, Kevin Nielsen, så du mere overskueligt kan finde en oplevelser eller aktivitet der passer dig, din familie eller venner/kollegaer. Og  fordi jeg selv elsker en fed aktivitet eller oplevelse.

 

Kontaktoplysninger

Navn: Kevin Nielsen

Email: Kevinodk97@gmail.com

Telefon: 60513836