Hjemme Fitness

Bliv sommerklar og surf

Det er måske ikke det du tænker allermest på lige nu, i starten af december måned, eller måske gør lige netop december måned, at det rent faktisk er noget du tænker over. Hvis du er en af dem, der godt kan lide at holde dig i god form eller have en flot krop at vise frem til sommer, er det i hvert fald vigtigt at få trænet, om det så er cardio eller styrketræning. For mange er det måske en løbetur eller en tur i træningscenteret, men det kan også være svært at finde motivation til at komme afsted her i de kolde og mørke måneder. Det er dog stadig vigtigt at gøre, hvis du gerne vil være klar til sommeren, om det så er fordi du gerne vil vise din krop frem, eller om du dyrker en masse vandsport, hvor styrke og kondition er en vigtig ting.

Der er heldigvis en masse øvelser du kan lave i hjemmet, for at holde din form ved lige. Nogle kræver udstyr, men der er rigtig mange øvelser du kan lave uden noget som helst udstyr overhovedet. Hvis du dyrker meget styrketræning og du gerne vil gøre det hjemme, kan det være en fordel med noget udstyr, som vægte og måske i nogle tilfælde maskiner. Det er også efterhånden blevet muligt at få en masse udstyr til hjemmet, og også til penge hvor de fleste kan være med. Hvis du ønsker at få et overblik over, hvilket udstyr du kan købe til hjemmet, kan du besøge hjemme-fitness.dk

Alle kender øvelser som armbøjninger, sprællemænd og mavebøjninger, som man laver uden brug af udstyr og maskiner. Hvis man ønsker lidt ekstra, er her nogle maskiner og udstyr man vil kunne anskaffe sig.


Udstyr til hjemmefitness

Assault bike

Assault bike er en utrolig brugt maskine indenfor crossfit. Den fungerer lidt som en motionscykel, men hvor der er kommet et ekstra niveau ind, i form håndtag, hvor man trækker og skubber med armene også.

Håndvægte

Med et sæt håndvægte, vil du kunne komme de fleste af kroppens muskler igennem med forskellige øvelser. De kan derfor være en rigtig god investering, hvis du ønsker et meget simpelt trænings setup i hjemmet, uden store maskiner.