Kitesurfing

I Danmark er kitesurfing en hurtig voksende vandsport. Kitesurfing har førhen været betragtet som en ekstremsport, men efterhånden er sikkerheden i så høj klasse, at det kan ikke længere betegnes som en ekstremsport. Det er en vandsport, hvor alle kan have en god oplevelse, kitesurfing er nemlig for børn, unge og voksne.

Så længe du kan lide fart, adrenalin og vand, kan du være sikker på, at kitesurfing er noget for dig! Siden forklarer og informere om at kitesurfe i København, hvilket udstyr er nødvendigt? Hvilket kitesurf kursus skal jeg vælge? og meget mere. Det kan være en dyr oplevelse/sport, derfor har vi forsøgt, at finde det billigste og bedste kitesurfing i Danmark.

Kitesurfing kursus

Kitesurfing kursus i København og Jylland

Lær at kitesurfe hos Kitekollektivet

Kitesurfing er en groende vandsport i Danmark. Mange tror at det er svært at komme i gang med at kitesurfe, men hvis du tager et begynder kursus i kitesurfing med eksempelvis Kitekollektivet, bedste windsurfing i København, så vil du blive overrasket over, hvor langt du kan komme på kun 2 timer. 

Personligt har jeg deltaget i Kitekollektivets kursus på 2 timer sammen med min søster. Det var en glimrende oplevelse for 2, vi lærte og grinte en masse. Alt udstyr var inkluderet, deres personale var flinke og erfarne, vi var begge overrasket over hvor gode vi blev. Ud fra flere anmeldelser, virker det som det bedste kitesurfing i København.

Bedømmelse: 4,9 stjerner (50+ anmeldelser)

📍København

Pris: 595 kr.

Tandem kitesurfing

Hvis du ikke har lyst til at tage et kitesurfing kursus, så findes der et glimrende alternativ, nemlig Tandem kitesurfing.

Hvis du kitesurfing begynder, og bare ønsker en fed vandoplevelse, så kan du med KB-kite få den fedeste oplevelse. Hvis man står på et tandem board sammen med en erfaren instruktør, som KB-kite tilbyder, så vil det føle som om i letter fra vandet. 

Alt udstyr er inkluderet, du skal blot møde op og få den fedeste oplevelse på vandet. Måske det også vil give dig mod på at afprøve dit eget windsurfe kursus. 

Bedømmelse: 4,8 stjerner (35+ anmeldelser)

📍Brøndby Strand

Pris: 690 kr.

Kan man kitesurfe om vinteren?

Man kan godt kitesurfe om vinteren, men det kræver at man har udstyret i orden. Det kræver at man har en tyk våddragt, handsker og en neopren hue. Det er irriterende at sejle med alt det udstyr, men det gør at et sundt og rask mennesker sagtens kan holde sig varm helt ned til 3-4 grader. 

Kitesurfing rejser og ferie

Man kan tage på mange kitesurfing rejser og surfing camps i udlandet. Kitekollektivet tilbyder bl.a. en kitesurf camp i Kenya. Det kan du læse mere om på deres hjemmeside. Ellers er andre populære kitesurfing destinationer i Europa bl.a. Egypten og Portugal. 

Kitesurfing for børn? Hvor gammel skal man være for at windsurfe?

Man skal være min. 12 år for at deltagelse i et af kitesurfing kurserne hos kitekollektivet. Hvis du ønsker at deltage, men du er mellem 12 – 18 år, så skal du have en underskrevet godkendelse fra forældre eller værge. Hvis du ønsker selv at tage ud med dit barn, så vil min vurdering være 7 – 8 år +, da det kræfter lidt kræfter og vægt.

Hvad er kitesurfing

Kortfortalt er kitesurfing en sport, hvor man bruger vinden til at blive trukket på vandet ved hjælp af en kæmpe kite. Det besidder kombinationer af bl.a. windsurfing, skateboarding, snowboarding og paragliding. 

Hvor meget koster kitesurfing?

Kitesurfing er ikke en billig sport at dyrke. Jeg har fundet det billigste kitesurfing kursus i København hos kitekollektivet, det kan du booke i toppen af siden. Hvis du har windsurfing udstyr og evner, så kan du helt gratis gøre brug af den danske vind. Jeg vil anbefale at starte med at finde noget brugt udstyr, da en kitesurfing udstyrs pakke nemt kan koster 30.000 kr +. 

 

Lær at kitesurfe. Hvordan kitesurfer man? 

Hvis du ønsker at være godt klædt på til et kitesurfing kursus, så kan du starte med at se denne video. Videoen forklarer dig det basale inden for kitesurfing, som du kan tage med ud på vandet!

Om vandsportogoplevelser.dk 

Vandsportogoplevelser.dk er en oplysningsguide med fokus på at hjælpe dig med at planlægge din perfekte oplevelse b.la. ud fra personlige erfaringer. Siden er startet af mig, Kevin Nielsen, så du mere overskueligt kan finde en oplevelser eller aktivitet der passer dig, din familie eller venner/kollegaer. Og  fordi jeg selv elsker en fed aktivitet eller oplevelse.

 

Kontaktoplysninger

Navn: Kevin Nielsen

Email: Kevinodk97@gmail.com

Telefon: 60513836