Madlavningskurser

Mangler du inspiration til din madlavning? Står du tit kl. 17 i supermarkedet frustreret over aftensmaden? Eller ønsker du blot en fed og hyggelig madkursus med vennerne, kæresten eller børnene? Så kan du læse meget mere her.

Vi har fundet de bedste Madlavningskurser i b.la. København, Århus, Odense og Aalborg til en god pris med diverse tilbud og anbefalinger. Det er en bred kategori, som kan tilfredstilde de fleste. Den velegner sig bl.a. til børn, kæreste par, firmaarrangementer og polterabender. Det hele er baseret på brugernes samt vores egne erfaringer.

Liste over de bedste Madkurser i Danmark

Timm Vladimir madkursus i København

Timm Vladimirs Køkken

I Timm Vladimirs Køkken tilbydes der 10 forskellige kurser, både indenfor madlavning, som eksempelvis “Ny Nordisk” og “Italienske Klassikere”. Men også mange smagninger, som vin og øl smagning, hvilket egner sig perfekt til date eller bare en oplevelse for 2.

Jeg har personligt prøvet deres polterabend event, med fri vin og øl, hvor vi lavede en “masterchef” konkurrence mod hinanden. Det var en fantastisk oplevelse med mine venner og familie, det foregik i hyggelige omgivelser med en varmt og professionelt personale, kan varmt anbefales. 

Bedømmelse: 4,3 stjerner (323+ anmeldelser på både Facebook og Trustpilot)

📍Valby, Århus C

Pris: 545 – 1.195 kr.

Bagekursus for børn i København og Jylland

Bagekursus

Bagning ses i mange øjne som værende, tidskrævende og vanskelig, men i realiteten er bagning for alle, og ikke særlig tidskrævende.

Som sagt, er bagning er for alle, det er en super hyggelig oplevelse og alle kan være med. Ikke nok med at man lærer at lave lækkert brød og kager, så er det også den perfekte mulighed for et bagekursus for børn hos “Karoline Trier”.

Her på siden kan du læse mere om de bedste bagekurser i 2022 til den bedste pris hos bl.a. “Timm Vladimir”, “Karoline Trier” og “CPH cooking class”.

Bedømmelse: 4 – 4,7 stjerner (500+ anmeldelser)

📍København, Odense, Jylland

Pris: 359 – 1200 kr. 

Romantisk sushikursus i århus

Sushikursus hos Soya

Jeg var på en weekendtur til Århus med min kæreste, vi valgte at besøge Restaurant Soya for at lave vores egen sushi. Det var en romantisk oplevelse for 2, og vi var begge enige om at vi måtte tilbage næste gang vi var i Århus.

Det er den perfekte oplevelse for 2, det var romantisk, lærerigt og super delikat. Man lærer på en nem måde at samle og sammensætte smagene på en god måde til en virkelig god pris, det er alle pengene værd! stor anbefaling herfra.

Bedømmelse: 4,8 stjerner (50+ anmeldelser)

📍Århus 

Pris: 395 kr.

Karoline Trier mad for børn

Madlavning for børn er god måde, at få dine børn til at lære at lave mad, og om diverse råvare, på en sjov måde. Hvis du vælger at gøre det på en af Karoline Triers kurser, så bliver det gjort på en lærerig, hyggelig og sjov måde for hele familien.

Hvis du er i København, så kan det klart anbefales. Personalet er super søde og hjælpsomme, professionelle og gode med børn, sådan lyder det, hvis du læser diverse anmelderser. Mange klar anbefalinger!  

Bedømmelse: 4,8 stjerner (150+ anmeldelser)

📍Brønshøj

Pris: 595 – 995 kr.

Hvad er et madlavningskursus

På et madlavningskursus lærer man at lave mad på en sjov og hyggelig måde. Vi har samlet de bedste kurser og oplevelser På både Sjælland, Fyn og København til en god pris, som både kan anvendes for børn og familie, eller sammen med venner. Disse kurser egner sig også som en god teambuilding øvelse til et firmaarrangement, eller polterabend, som jeg selv har gjort brug af.

Et kursus vil ofte være mere specifikt. Dvs. får undervisning og vejledning inden for en bestemt råvare eller køkken, som eksempelvis, “flødebollekursus, bagekursus eller sushikursus. Her kan du nemt finde de bedste kurser i 2022, og hvis du ønsker yderligere information, kan du altid kontakte stederne, de er super hjælpsomme. 

Madlavningskurser for par

Hvis du ønsker en hyggelig og romantisk oplevelse for 2, så er et madlavningskursus en klar anbefaling. Det er en let måde at få grint og komme tæt på hinanden, samtidig med at man skal får en lærerig dag og noget lækkert mad på samme tid. Vi har skrevet vores anbefalinger, så du nemt kan finde ud af, hvor du skal tage hen, med en date eller kæresten. Yderligere har vi fundet gode tilbud og de priser, som du kan læse mere om ovenfor.

Hvad koster et madlavningskursus 

Prisen på disse madlavningskurser varierer meget. Her på siden ligger det mellem 350 – 1200 kr. Det kan lyde som meget, men man får meget for pengene, både i form af erfaring og oplevelser, men også lækre opskrifter man kan bruge resten af sit liv. På siden har vi forsøgt at finde gode priser og tilbud, så man får noget for pengene.

Madlavningskurser for børn

Siden har fundet de bedste madlavningskurser for børn. Et madlavnings kursus er perfekt for børn, det er vigtigt for børn tidligt at komme i gang med at lave mad. Hvis du vælger et af vores madlavningskurser for børn, så er der en større sandsynlighed for at de vil interessere sig mere for mad derhjemme.
madkurser København

Madlavningskurser i Danmark

Man kan finde madlavningskurser overalt i hele landet. Vi har fundet de fleste madlavningskurser København, Århus, Odense, Vejle og Aalborg. Ellers er madlavningskurser på Sjælland, Fyn og Jylland nemme og finde.

Ovenfor kan du se hvad der ligger tættest på dig, og de bedste oplevelser for dig og dine nærmeste. 

Om vandsportogoplevelser.dk 

Vandsportogoplevelser.dk er en oplysningsguide med fokus på at hjælpe dig med at planlægge din perfekte oplevelse b.la. ud fra personlige erfaringer. Siden er startet af mig, Kevin Nielsen, så du mere overskueligt kan finde en oplevelser eller aktivitet der passer dig, din familie eller venner/kollegaer. Og  fordi jeg selv elsker en fed aktivitet eller oplevelse.

 

Kontaktoplysninger

Navn: Kevin Nielsen

Email: Kevinodk97@gmail.com

Telefon: 60513836