Ølsmagning

Personligt har jeg besøgt utallige smagninger rundt omkring i verden, hvor min ynglings altid har været ølsmagninger. Derfor mener jeg, at jeg kan give dig en troværdig guidance til den perfekte ølsmagning nær dig. 

Øl er ikke blot øl længere, øl har udviklet sig til en videnskab gennem årene, derfor er interessen og efterspørgelsen for kvalitetsøl selvfølgelig steget. Vi har samlet en de bedste ølsmagninger i København, Århus, Aalborg og Odense, så du kan invitere din kæreste på en romantisk ølsmagning, eller en dine venner på en hyggelig ølsmagning. 

Bedste ølsmagninger i Danmark

Ølsmagning København hos Tap House

Ølsmagning København

Der findes mange ølsmagninger og bryggerier i Danmark. Personligt har jeg deltaget i en hos “Tap House” i København. Hvis du vælger en ølsmagning hos Tap House i København, så kan du forvente den lækreste øl på fad. Da jeg besøgte dem i sidste November havde de 61 forskellige øl, stort udvalg af udsøgte juleøl og meget mere.

Personalet er virkelig imødekommende og rigtig hjælpsomme, yderligere har Tap House København mere end 3000 anmeldelser, og alle har haft en fantastisk ølsmagning sammen med dem – stor anbefaling herfra.

Bedømmelse: 4,5 stjerner (3000+ anmeldelser)

📍København

Pris: 195 kr. /person

Ølbrygning hos hjemmebryggeren

Vil du prøve en unik oplevelse? Hvis du elsker øl, og ønsker at tage det næste skridt, så kan du hos hjemmebryggeren i Midtjylland prøve at brygge din egen øl. Du vil blive taget i gennem hele processen, så du selv kan lære at brygge din egen øl.

Du vil lære at brygge din personlige øl med egen etiketter, som du vil få tilsendt efter dagen. Dagen vil være et 5 timers kursus med fortællinger, sandwich, et utal af ølsmagninger, snacks og et personligt ølglas.  

Har ikke selv besøgt hjemmebryggeren, men ud fra deres anmeldelser og udtagelser, så skal jeg klart kigge forbi i den nære fremtid.

 

Bedømmelse: 4,8 stjerner (65+ anmeldelser)

📍Silkeborg

 Pris: 1.250 kr. /person

Ølsmagning Odense

Hvis du ønsker en atypisk ølsmagning, så prøv en hos ølsmagning Odense Aafart. Her vil du smage 5 forskellige øl i uvante rammer på Odense Å.

Det er en romantisk ølsmagning, hvor i kan nyde øl og natur på samme tid. Det er en tur på 1,5 time, hvor der vil være forskellige øl temaer for hver sejlads. 

Ud fra deres mange gode anmeldelser, skulle det være en unik oplevelse med gode øl.

Bedømmelse: 4,3 stjerner (400+ anmeldelser)

📍Odense C

Pris: 249 kr. /person

Ølsmagning Århus

Hos wintercoat i Sabro tæt på Århus, har jeg været 2 gange. Du kan forvente et super hyggeligt sted med en god stemning, med et stort udvalg af bl.a. gode krydret øl og dejligt imødekommende personale.

Hvis du søger en ølsmagning nær Århus, så er Wintercoat et god bud for dig. Det er en billig ølsmagning, men man får virkelig noget for pengene, 1,5 time ølsmagnings kursus, 5 – 6 smagsprøver, rundvisning på bryggeriet og et souvenirglas du kan få med hjem.

En klar anbefaling, en rigtig hyggelig ølsmagning til pengene.

Bedømmelse: 4,7 stjerner (55+ anmeldelser)

📍Århus

Pris: 350 kr. /pr. 2 personer.

Hvad er en ølsmagning?

Hvad skal man gå efter, når vi snakker øl? Findes den perfekte øl? Når vi snakker om at finde den perfekte øl, så er det en særdeles subjektiv sag. Skal det være en syrlig lys eller mørk og stærk øl,? Skal det være på malt eller humle? Skal det være en pilsner eller en porter? Øl er en videnskab og det findes den perfekte øl til alle, det handler bare om at finde den.
En ølsmagning vil hjælpe dig med at få svar på alle disse spørgsmål. En dag på et ølsmagnings kursus vil hjælpe dig med at sammenligne diverse øl, så du kan finde den perfekte øl til dig, som matcher dine fortrukne smage og noter.

 

Hvad koster ølsmagning?

Prisen på en ølsmagning varierer, men den vil som regel være 150 – 300 kr. Hvis du derimod imod er interesseret i at brygge din egen øl, så må du forvente minimum 1000 kr. Hvis du holder øje med siden eller truestory.dk så kan du ofte finde tilbud på ølsmagninger, eller gode priser på ølsmagninger. 

Øl gror i popularitet

Øl har altid været en del af Danmark, derfor har den en speciel plads i vores hjerter, men inden for de seneste ti år er denne kærlighed blevet større, fordi vi endelig har fået øjnene op for special øl. Danskerne er ikke længere tilfredse med en standard pilsner, vi vil gerne forkæle os selv med specialøl af god kvalitet, som også kan komplimentere andre fødevare. Øl er ikke længere blot en hyggedrik, det eksempelvis også en videnskab at finde den perfekte øl til et måltid.  

Øl er en videnskab, der udvikles hele tiden nye sammensætninger, også i det private, hvilket man kan lære på et øl bryggeri. Derfor fremstår der konstant nye og interessante og banebrydende øl – Vi kan alle være med til at skabe en ny øl!

Ølsmagningsgave

Ølsmagning er den perfekte gave ide, eftersom det kan bruges i mange forskellige anledninger. Personligt synes jeg, at det er en god oplevelse for 2, da man nemt falder i snakker over en lækker øl, og så åbner det også for resten af aftenen sammen. Du kan også sagtens deltage, selvom du er nybegynder til at smage på øl, så tag en date eller din kæreste i hånden og lær noget nyt sammen. En ølsmagning er også den perfekte farsdagsgave, eller blot en gave til venner eller veninder. Ølsmagning har en rigtig bred målgruppe, derfor er det efter min mening den perfekte gave ide.


Hvad skal jeg vide før jeg tager på ølsmagning?

Hvis du ønsker en hurtig men grundig gennemgang af basis viden vedrørende ølsmagning, så se denne video. Så u ved hvad du skal ligge mærke til, når du smager på øllen. Også en god ide at se videoen, hvis du planlægger at afholde en ølsmagning derhjemme.

Om vandsportogoplevelser.dk 

Vandsportogoplevelser.dk er en oplysningsguide med fokus på at hjælpe dig med at planlægge din perfekte oplevelse b.la. ud fra personlige erfaringer. Siden er startet af mig, Kevin Nielsen, så du mere overskueligt kan finde en oplevelser eller aktivitet der passer dig, din familie eller venner/kollegaer. Og  fordi jeg selv elsker en fed aktivitet eller oplevelse.

 

Kontaktoplysninger

Navn: Kevin Nielsen

Email: Kevinodk97@gmail.com

Telefon: 60513836