Om

Mit navn er Kevin Nielsen, jeg er 27 år gammel og studerer fysioterapi i København. Jeg er tidligere politibetjent og dykkerinstruktør, jeg elsker vandsport og oplevelser. Jeg startede denne hjemmeside, fordi jeg har en passion for bl.a. dykning, undervandsjagt og diverse oplevelser. Men eftersom jeg begyndte at undersøge mere om forskellige vandsport og oplevelser udviklede min horisont sig, hvilket også er grunden til at du kan finde så mange spændende aktiviteter.

Min intention med siden er, at give læseren en troværdig vejledning, så læseren selvstændigt kan finde den bedste aktivitet. Jeg har forsøgt at inddrage så mange førstehånds oplevelser som muligt, ellers har jeg valgt dem med flest og de bedste anmeldelser.

Kontaktoplysninger

Navn: Kevin Nielsen

Adresse: Berthorasgade 28

Email: Kevinodk97@gmail.com

Telefon: 60 51 38 36

Om vandsportogoplevelser.dk 

Vandsportogoplevelser.dk er en oplysningsguide med fokus på at hjælpe dig med at planlægge din perfekte oplevelse b.la. ud fra personlige erfaringer. Siden er startet af mig, Kevin Nielsen, så du mere overskueligt kan finde en oplevelser eller aktivitet der passer dig, din familie eller venner/kollegaer. Og  fordi jeg selv elsker en fed aktivitet eller oplevelse.

 

Kontaktoplysninger

Navn: Kevin Nielsen

Email: Kevinodk97@gmail.com

Telefon: 60513836