Padel tennis

Padel tennis – sporten hvor alle kan være med

Har du lyst til en sport hvor der er både konkurrence, motion, taktik og socialt samvær, er Padel tennis bestemt værd at prøve af. Sporten, der i daglige tale bare kaldes Padel, er en forholdsvis ny sportsgren i Danmark, men er på rekordtid blevet ekstrem populær, og det ikke uden grund. Her kan alle nemlig være med, begyndere som øvede og børn, voksne og ældre. Så hold dig ikke tilbage, fra en god indendørs sportsoplevelse.

Hvad er Padel?

Padel minder en del om tennis, men spilles på en bane der er lidt mindre, og som er afgrænset af glasvægge man bruger som bander og derfor inddrager i spillet. Man spiller 2 mod 2, og med samme pointsystem som tennis, i kampe af 3 sæt.

På nedenstående link kan du læse alt hvad der er værd at vide om padel. Du finder regler, henvisning til hvor du kan spille, videoer om padel samt information om og anbefaling af udstyr og hvor du kan købe dette

Læs mere her.

Som nævnt kan alle være med til padel. På grund af glasvæggene kan man udnytte sin evne til at placere sig korrekt, til at holde gang i spillet uden nødvendigvis at skulle løbe ret meget.  Man udnytter simpelthen at en lang bold vil ramme bagvæggen, og komme tilbage til en. Stor styrke er hellere ikke et krav, men kan komme lige så langt med kontrolleret taktisk spil.

Udstyr

Vil du prøve Padel, er det bare at booke tid i den nærmeste Padel hal, de findes over hele landet. Du møder op i sportstøj som fx. shorts og t-shirt, og så et par gode løbesko. Bliver du bidt af det, er der dog lidt udstyr det kan betale sig at investere i, bl.a. et par gode padel sko. Bolde og bat kan du også gå ud og købe, men stort set alle haller stiller dette til rådighed, så det er ikke et krav for at komme i gang. Du kan læse meget mere om det hele på førnævnte link. Giv den gas.

Padel tennis