Smagninger og smagsoplevelser

Leder du efter en smagsoplevelse nær dig? På siden har vi gjort det nemt at finde den perfekte oplevelse for dig. Her kan du bl.a. læse og finde gode tilbud på vinsmagninger, ginsmagninger, ølsmagninger og whiskysmagninger. 

Personligt har jeg besøgt utallige smagninger rundt omkring i verden, derfor mener jeg, at jeg kan give dig en troværdig guidance til den perfekte smagsoplevelse med dine nærmeste. Desuden skal du ikke være bekymret, hvis det er din første gang, jeg har skrevet “værd at vide” i bunden af siden, samt en informationsrig video. Vi har både fundet romantiske, hyggelige og sjove smagninger, så du kan få den bedste oplevelse.

Liste over de bedste smagsoplevelser og rundture i Danmark

Bedste vinsmagning i København og Århus

Vinsmagning

Ønsker du en bedre forståelse og passion for vin og unikke smage? Så Lær at værdsætte de forskellige vine, og hvordan de kan sammensættes med smage, disse udvalgte kurser tilbyder bl.a. romantiske, eksklusive og unikke vinsmagninger med caviar, ost og tapas.

Jeg kunne skrive flere sider omkring dette emne, men lad mig holde det kort. I stedet for at købe en hel flaske, kan du her smage mange forskellige vine og druer sammen med andre, som enten leder efter den samme passion som dig, eller mennesker som allerede har fundet den. Møde nye venner og bekendtskaber steder som disse, danner helt unikke fællesskaber.

Vi har fundet de bedste vinsmagninger og kurser over hele i København, Sjælland, Jylland og Fyn, så du nemt kan opleve en helt ny verden. Og så du kan lære meget mere om drue og høstning til flaske.  

Bedømmelse: 4,6 stjerner (400+ anmeldelser)

📍Vi tilbyder vinsmagninger over hele landet

Pris: 100 – 818 kr.

Ginsmagning

Endelig er gin kommet forrest hylderne igen. Gin har en meget karakteristisk smag med en bitter undertone, hvilket gør det nemt og delikat at tilsætte smage under fremstillingsprocessen. 

Så tag din partner i hånden og få en uforglemmelig oplevelse for 2, hvor i måske kan udvikle en ny passion sammen. Ellers tage dine venner/veninder med på en fed tøsetur eller herretur, hvor ginsmagningen vil give jer den bedste oplevelse af nye farver og nuancer, som bestemt vil ændre jeres holdning til gin.

Book her og få gode tilbud og priser på ginsmagninger.

Bedømmelse: 4,1 – 4,7 stjerner (250+ anmeldelser)

📍Over 20+ steder i Danmark (bl.a. Køben, Århus, Aalborg og Odense)

 Pris: 100 – 1.795 kr.

Ølsmagning i København, Jylland og Odensen

Ølsmanignig og Ølbrygning

Der findes ikke noget bedre end en øl fra fad efter en lang dag. Hvis du ønsker et overvæld af forskellige haner at vælge mellem, så har du fundet det rette sted, måske en sasion, ale eller en normal pilsner, her kan du smage eller lære at brygge lige hvad hjertet begærer.

Jeg kan anbefale et kursus i ølbrygning hos “Timm Vladimir” i København sammen med venner eller din partner, eller en ølsmagning hos bl.a. “Tap House” som en romantisk oplevelse for 2, hvor i kan komme hinanden nær og få en masse lækker med til jeres øl

Vi har fundet gode prise og tilbud, så så ølsmagninger bliver en bedre oplevelse for dig.

Bedømmelse: 4,8 stjerner (300+ anmeldelser)

📍København, Århus, Vejle, Aalborg, Silkeborg og Odense

Pris: 150 – 1.395 kr.

Whiskysmagning og dit eget whiskyfad

Ønsker du en bedre forståelse og passion for whisky og unikke smage? Så Lær at værdsætte de forskellige varianter og historien bag, samt forskellene mellem ikoner og regioner. 

Her kan du lave den perfekte herretur eller firmaarrangement, hvor i vil opleve diverse smage, regler, historier og fremstillingsprocessen, som definerer alt fra Bourbon til Island single malt. Yderligere er der kurser og smagninger som tilbyder en lækker bid mad til.

Her kan du læse og booke kurser whiskysmagninger til en god pris, eller finde et tilbud.

Bedømmelse: 4,7 stjerner (100+ anmeldelser)

📍København, Køge, Kolding, Århus, Skjern og Oure

Pris: 100 – 3.495 kr.

Vinsmagning eller ginsmagning er den perfekte oplevelse for 2

Den perfekte date, er en romantisk oplevelse for 2. En oplevelse hvor man oplever noget nyt og spændende, men stadig hyggeligt og en anelse grænseoverskridende. Disse parametre bliver alle opfyldt, hvis du vælger at tage kæresten eller daten med til en eksklusiv vinsmagning eller unik ginsmagning. 

Derudover vil en vinsmagning eller ginsmagninger være en perfekt anledning til en romantiske middag eller cocktail efter kurset eller smagningen. Hvis man tager en date med, så pas på med at drikke alle smagsprøverne, ellers kan dagen godt ende lidt pinlig for dig og din date.

Romantiske smagninger for 2

Under “booking” kan du finde utallige romantiske oplevelser for to til en god pris. På siden har vi fremlagt vores anbefalet smagsoplevelser og hvorfor vi mener, at det er pengene værd. Her er en lille liste over idéer du ellers kan bruge smagninger til:

 • Polterabender
 • Herreture
 • Firmaarrangementer
 • Familieture
 • Tøsehygge
 • Gratis opleveler
 • Julefrokost idéer

Hvad er en smagning?

En smagsoplevelse påvirker alle dine sanser. Du vil blive præsenteret for en helt ny verden, hvor de professionelle vil lære dig om deres niché. Det kan varmt anbefales, især hvis du leder efter idéer til en romantisk date eller en uforglemmelig herretur / tøsetur.

Hvad skal man vide før man tager til en smagning

Jeg har et par få tips, hvis du tager på en af vores smagninger:

 • Husk at spise mad inden du tager afsted, du skal forvente at smage en masse vin. Derfor er det vigtigt at have noget nærring i maven, samt at være hydreret, hvis du ikke vil risikere at blive for beruset. Nogle vingårde serverer mad, derfor husk at læs op på oplevelsen inden du drager afsted
 • Til nogle vinsmagninger vil du blive tilbudt ekstra smagsprøver på både vin og mad, desuden ender man ofte med at finde en vidunderlig vin man bare skal have med hjem.
 • Nogle vinture, især i udlandet på vingårde, skal man ofte gå en masse, derfor anbefaler jeg komfortabelt tøj, medmindre er på en romantisk date, så må du lide for skønheden. 
 • Mit sidste råd er at se videoen nedenfor.

Sådan drikker du vin som en professionel

At smage på vin kan være en livslang uddannelse og hobby. Men det behøves ikke være så kompliceret, alle kan lære at smage på vin og vurdere dem på en. Så længe lugtesansen og smagsløgene ikke fejler noget, så er du allerede på rette vej. Ellers skal du blot følge disse 5 trin:
 
 1. Hold glasset ordenligt (Ved stilken eller bunden af glasset)
 2. Se godt på vinen (Hold øje med duggen, farven og vinens gardiner)
 3. Slyng vinen i glasset ( Hold i stilken op sving det rundt i glasset, så du kan frigive aromaerne og derved dufte bedre)
 4. Duft vinen (bemærk en let/intens duft, indtryk og udtryk, alt spiller ind, hvis du skal prøve at genkende en vin
 5. Smag på vinen ( bemærk, sødme, syre, krop og eftersmag)
Men husk på at du lærer alt dette, hvis du vælger at tage en eksklusiv oplevelse indenfor smagsoplevelser. Kan varmt anbefales herfra.

Den perfekte gave idé

En oplevelsesgave eller et gavekort til en oplevelse, er den perfekte gave idé. Overrask din partner eller venner med en uforglemmelig oplevelse, eller blot et gavekort, så de selv kan vælge.

Her kan du finde de perfekte tilbud på oplevelser, og få rabat på et gavekort til truestory, du skal blot gå til vores forside. 

Et godt tilbud

Her på siden, har vi forsøgt at finde de bedste tilbud til dig. Yderligere har vi bl.a. fundet rabat på både oplevelser og gavekort, så du kan finde den bedste oplevelse til den bedste pris i din by.

Om vandsportogoplevelser.dk 

Vandsportogoplevelser.dk er en oplysningsguide med fokus på at hjælpe dig med at planlægge din perfekte oplevelse b.la. ud fra personlige erfaringer. Siden er startet af mig, Kevin Nielsen, så du mere overskueligt kan finde en oplevelser eller aktivitet der passer dig, din familie eller venner/kollegaer. Og  fordi jeg selv elsker en fed aktivitet eller oplevelse.

 

Kontaktoplysninger

Navn: Kevin Nielsen

Email: Kevinodk97@gmail.com

Telefon: 60513836