Surfing, Strandsurfing og Paddleboarding

Surfing og i Danmark hører man ikke særlig meget til, det kan dog sagtens lade sig gøre i Thisted hos Cold Hawaii. Så hvis du er klar til at overvinde bølgen, så er klitmøllers Cold Hawaii kendt som Europas bedste windsurfing sted, derfor er der også mulighed for fed surfing!

Hvis du derimod mangler en aktivitet for hele familien, om du er 3 år eller 70 år, kan alle deltage i strandsurfing. Mange har ikke hørt om Strandsurfing, men det er faktisk en stigende trend. Det er også en god oplevelse for 2, da det er hyggelig dag på stranden sammen, hvor man har rig mulighed for at tale sammen. Hvis man tager sine børn med til strandsurfing, kan de komme med gratis og sidde i surferen, så længe de vejer under 50 kg.

Strandsurfing Rømø og Paddleboarding (SUP kursus)

Strandsurfing Rømø

Strandsurfing eller strandsejlads kan tilbyde en tryg dag på stranden, hvor du og dine nærmeste eller venner kører rundt og nyder den flotte natur.  

Vi har fundet den billigste strandsurfing oplevelse hos strandsurfing Ourstuff på Rømø , men stadig med de bedste anmelderser og udtagelser. Book en tid sæt dig i strandsurferen, alt udstyr vil være inkluderet, hvor du kan kører op til 50 km/t på 8 km2 privat areal. Efter strandsurfing kan man gratis låne strandudstyr til en dejlig dag på stranden. 

Strandsurfing og strandsejlads er en voksende oplevelse, derfor kan man nu strandsurfe på Rømø, Fanø og Oksbøl, ellers kan man læse mere hos Ourstuff via linket nedenfor.

Bedømmelse: 5 stjerner (20+ anmeldelser)

📍Rømø, Fanø og Oksbøl

Pris: 375 kr.

Surfing Cold Hawaii

Surfing Cold Hawaii

Surfing i Klitmøllers Cold Hawaii, er kendt som et af de bedste windsurfing steder i Europa, derfor har det også god potentiale for god surfing. 

Ellers kan du prøve kræfter med SUP-boardet også kaldet paddleboard. Lær de basale teknikker og tricks, så du nemt kan blive paddleboardet hele turen. Her har vi samlet nogle af de bedste paddleboard kurser i København og Århus, det vil være perfekt for nybegyndere.

Alt paddleboard udstyr vil være inkluderet, hos bl.a. Copenhagen surf School, Aalborg Tours, Frozen Palm Tree. Klik på linket og find tilbud på paddleboarding.

Bedømmelse: 4,8 stjerner (100+ anmeldelser)

📍Thisted, København S, Århus C og Aalborg

Pris: 399 – 499 kr.

Surfing Danmark

Surfing i Danmark er de seneste på år blevet mere udbredt, de fleste skandinaviske surfere er vilde med dansk surfing, men desværre er det stadug ukendt for mange af os.  
 
Området “Thy” som ligger på den nordvestlige kyst af Jylland, der kan du finde 90% af de bedste surfing spots i Danmark. Det lyder som “langt væk” men fra Århus, er det kun en køretur på 2 timer, og så kan du prøve de bedste surfing i Danmark. De 3 bedste spots er: Agger, Klitmøller og Hantsholm, hvis du ønsker at ydereligere information, så læs mere her 

Surfing Klitmøller
Surfing i Klimøller er det bedste surfing i Danmark. Du kan prøve at surf camps med Cold Hawaii i Klitmøller. Cold Hawaiis surf camps er ideelle til familier, børn, kærester eller alene. Hvis du er nybegynder, så start med et surf kusus til kun 399 kr. med de mest erfarne instruktører i hele Danmark.

Surfing Portugal og Bali

Surfing på Bali eller Portugal er et stort hit. Her findes der fede surf camps og uforglemmelige surf spots. Jeg har selv været på Bali et par gange i forbindelse med dykning og arbejde, surf kulturen der er virkelig fed og omgivelserne er helt unikke, jeg har kun hørt det samme om Portugal. Derfor kan det anbefales at tage et surf kursus i Danmark i Klitmøller, inden man tager på surf camp eksempelvis på Bali eller Portugal, for at stå på de episke bølger!
 

Bedste oplevelse på Rømø

Strandsurfing på Rømø er den perfekte oplevelse for hele familien. Hvis du ønsker en natur oplevelse for familien, hvor alle kan være med, så er strandsurfing perfekt. Strandsurfing er for alle aldre og alle som elsker at hygge sig, efter timer i strandsurferen, har man resten af dagen på stranden.

 

Hvad er strandsurfing

Mange tænker nok “Hvad er strandsurfing”? Det er meget simpelt, man sætter sig bare i strandsurferen og drøner afsted med 50 km/t. Alle kan være med, så tag børnene med til strandsurfing og ned naturen. Se video hvis du ønsker mere information om strandsejlads eller strandsurfing på Rømø.

Om vandsportogoplevelser.dk 

Vandsportogoplevelser.dk er en oplysningsguide med fokus på at hjælpe dig med at planlægge din perfekte oplevelse b.la. ud fra personlige erfaringer. Siden er startet af mig, Kevin Nielsen, så du mere overskueligt kan finde en oplevelser eller aktivitet der passer dig, din familie eller venner/kollegaer. Og  fordi jeg selv elsker en fed aktivitet eller oplevelse.

 

Kontaktoplysninger

Navn: Kevin Nielsen

Email: Kevinodk97@gmail.com

Telefon: 60513836